Frequently Asked Questions

Websites

 • Wat kost een website?
  Een website laten maken kost gemiddeld tussen de €1000 en de €3000, uiteraard zijn er uitzonderingen. De prijs van een website is afhankelijk van de complexiteit. Wanneer er specifieke functionaliteiten wenselijk zijn, duurt het langer om de website te realiseren en worden de kosten hiermee verhoogd.
 • Hoelang duurt het om een website te ontwikkelen?
  Om een volledige website te ontwikkelen ben je gemiddeld een maand kwijt. Uiteraard is dit afhankelijk van de complexiteit van jouw website. Mijn ervaring is dat hoe meer content (teksten en beeldmateriaal) je al in bezit hebt, hoe sneller het proces verloopt.
 • Wat heb ik nodig om een website te laten maken?
  Om een website te laten maken dien je in het bezit te zijn van een domeinnaam en webhosting. Heb je deze nog niet? Dan help ik je hier graag bij! Daarnaast heb je content nodig, denk hierbij aan teksten en fotografie. Dit is iets wat veel tijd in beslag kan nemen, dus zorg ervoor dat je hier vroegtijdig over beschikt. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan heb ik in mijn netwerk fotografen en tekstschrijvers die jou hiermee kunnen ontlasten.
 • Wat heb ik nodig om een webshop te laten maken?
  Wil je betalingen ontvangen via betaalmethode als iDeal? Dan moet je in het bezit zijn van een zakelijke bankrekening. Wanneer je deze hebt is het handig om alvast in het bezit te zijn van een Mollie account. Dit is een betaalprovider die verschillende populaire betaalmethode mogelijk maakt.
 • Met welk systeem maak je websites?
  Door de jaren heen heb ik ervaring opgebouwd met verschillende content management systemen (CMS). Hieruit is mijn voorkeur gegaan naar WordPress. Dit is wereldwijd het meest gebruikte systeem. Het voordeel hiervan is dat er op het internet veel over te lezen valt. Heb je een vraag, dan is er een grote kans dat het antwoord online te vinden is.

Grafisch ontwerp

 • Wat ontwerp je allemaal?
  Als ontwerper ben ik breed inzetbaar. Ik heb een ruime ervaring met het ontwerpen van logoʼs, huisstijlen, brochures, folders, jaarverslagen, flyers, uitnodigingen, advertenties, kranten, posters, verpakkingen, visitekaartjes, websites, digitale nieuwsbrieven, e-mail handtekeningen en nog veel meer. Wat ik niet doe is; fotografie, videografie, animeren en 3D modellering.
 • Hoelang duurt het om een website te ontwikkelen?
  -
 • Hoelang duurt het ontwerp?
  -
 • Wat heb je nodig voor een ontwerp?
  -
 • Kan je ook drukwerk verzorgen?
  Jazeker! Ik heb een aantal online drukkerijen waarmee ik goede ervaringen heb. Ik kan het regelen van het drukwerk voor jou uit handen nemen. Zo kan ik er voor zorgen dat je drukwerk gegarandeerd van een goede kwaliteit is.