Diensten

Ik maak doeltreffende ontwerpen en websites. Die er niet alleen mooi uitzien, maar die er ook voor zorgen dat jij je gewenste resultaat behaald.

ads_click
Websites
Websites
close

Maak van jouw onderneming een online succes. Dit doe je met een professionele WordPress website die goed vindbaar is, snel laadt en doeltreffend is.

shopping_cart
Webshops
Webshops
close

Een conversie gerichte webshop gemaakt met WooCommerce, het e-commerce platform voor WordPress. Voorzien van alle populaire betaalmethode.

devices
Webdesign
Webdesign
close

Voorzie je website van een ontwerp dat aansluit op de identiteit van je organisatie. Met een ontwerp dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook zichtbaar resultaat boekt.

category
Huisstijl
Huisstijl
close

Toe aan een nieuwe beleving voor jouw merk? Ik ontwerp de huisstijl en pas hem voor je toe op alle media uitingen. Zodat de huisstijl een sterk en eenduidig geheel wordt.

design_services
Logo's
Logo's
close

Geef jouw organisatie een uniek ontworpen logo dat aansluit op wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Ik ontwerp voor jouw het gezicht van jouw organisatie.

brush
Illustraties
Illustraties
close

Voorzie jouw document of website van professionele illustraties en infographics. Gemaakt als vector bestand, dus toepasbaar in elk formaat, klein of groot.

article
Flyers
Flyers
close

Vertel jouw verhaal met een doeltreffende flyer of poster die in één oogopslag de boodschap overbrengt.

map
Folders
Folders
close

Wil je veel informatie overbrengen? Dan help ik jou graag met het ontwerpen van een folder of brochure.

campaign
Promotie
Promotie
close

Maak van jouw evenement een succes. Ik help jou graag met het ontwerpen van het juiste promotiemateriaal. Van relatiegeschenken tot beursmateriaal en banners.

badge
Visitekaartjes
Visitekaartjes
close

Onderscheid jezelf van de concurrentie en zorg ervoor dat jouw visitekaartje er tussen uit springt.

widgets
Verpakkingen
Verpakkingen
close

Aantrekkelijke en efficiënte verpakkingen voor jouw product. Packaging design dat aansluit op de huisstijl, nauwkeurig ontworpen tot op de millimeter.

notifications
Social media
Social media
close

Boost jouw social media feed met posts en stories die aansluiten op de behoefte van je doelgroep. Daarnaast help ik je met het opstellen van een content plan.

Samenwerkingen

Addict Scootering
Binnenvaartkrant
Burgers & Frites
De Denkschool
Denklus
Eagle Supply
LEF Media
Premium Argan
Skateland
Tipi Tentje
Van Roode
Zorg Vooruit